top of page
Holland Upper Voices (voorheen bekend als Filomena Women’s Choir) heeft zichzelf op de kaart gezet als uniek vocaal ensemble met de focus op het geweldige, maar veelal vergeten repertoire voor hoge stemmen. HUV is een ambitieus ensemble met een professionele, eigen sound. Het koor is gevestigd in Den Haag en bestaat uit 16 tot 20 alten en sopranen, met een flinke dosis muzikale ervaring en hoge vocale kwaliteit. Werken van vrouwelijke componisten hebben een belangrijke rol in het repertoire van HUV. Daarnaast is het koor van plan om in de toekomst meer samen te werken met componisten. Van de oprichting in 2018 tot en met 2021 stond Holland Upper Voices onder de muzikale leiding van Canadese koordirigent en bariton Drew Santini. Voor de komende twee projecten werkt HUV met twee projectdirigenten. 

Welkom bij Holland Upper Voices

Ons jongste project

Nieuws
 
Vroeg voorjaar bij HUV 
De krokussen en sneeuwklokjes bloeien al volop, dus hoogste tijd voor ons voorjaarsproject. Dit keer zingen we onder leiding van dirigente Angeliki Ploka.    
Angeliki stelde een boeiend en bloeiend programma met vocale composities over de seizoenen en de relatie tussen mens en natuur. Het is prettige mix van Europese en Amerikaanse componisten uit de 20ste en 21ste eeuw. 
 
De repetities starten medio februari. Het publiek moet nog even geduld hebben tot medio mei. We geven twee concerten: in Delft en hometown Den Haag. Dat wilt u niet missen.  
Lees meer over het programma en koop direct uw kaarten. 
 

Zingen met HUV? 

Op dit moment hebben we geen vacatures.  

Je kunt je wel alvast aanmelden voor toekomstige audities met een mailtje naar hollanduppervoices@gmail.com. 

EVRF_HUV-02_WR.jpg

A Spring of Hope 

Dit voorjaar zingen we een uitdagend programma onder leiding van dirigente Angeliki Ploka. De muziek is van Europese en Amerikaanse bodem en bezingt de natuur en de relatie mens-natuur. Veel a cappella werken maar ook begeleid met medewerking van pianist Alessandro Soccorsi.   

Lees meer over het programma.  Binnenkort volgt informatie over de kaartverkoop van de concerten op 12 mei in Delft en 14 mei in Den Haag.    

bottom of page