Holland Upper Voices (voorheen bekend als Filomena Women’s Choir) heeft zichzelf op de kaart gezet als uniek vocaal ensemble met de focus op het geweldige, maar veelal vergeten repertoire voor hoge stemmen. HUV is een ambitieus ensemble met een professionele, eigen sound. Het koor is gevestigd in Den Haag en bestaat uit 16 tot 20 alten en sopranen, met een flinke dosis muzikale ervaring en hoge vocale kwaliteit. Werken van vrouwelijke componisten hebben een belangrijke rol in het repertoire van HUV. Daarnaast is het koor van plan om in de toekomst meer samen te werken met componisten. Sinds de oprichting in 2018 staat Holland Upper Voices onder de muzikale leiding van Canadese koordirigent en bariton Drew Santini.

Welkom bij Holland Upper Voices

o.l.v. Drew Santini

Ons jongste project

Nieuws
 
Nieuwe dirigent gezocht!
Na een geweldige concertreeks afgelopen oktober gaat onze dirigent van het eerste uur Drew Santini het stokje overdragen aan een nieuwe dirigent. Wie dat wordt, weten we hopelijk binnenkort. 
 
Wil jij de nieuwe dirigent van Holland Upper Voices worden, laat van je horen. Of ken je iemand die geknipt is voor deze baan? Tip haar of hem.
De vacature staat open tot vrijdag 4 februari. De tekst vind je in de pdf; we hebben een Nederlandse en een Engelse versie.
 
We hopen op veel enthousiaste reacties!  
 

Zingen met HUV? 

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar we horen graag als je belangstelling hebt. 

Meld je alvast aan voor toekomstige audities met een mailtje naar hollanduppervoices@gmail.com. 

La Damoiselle élue

Holland Upper Voices presenteerde eind oktober 2021 La Damoiselle élue (De uitverkoren jonkvrouw). Een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en rouw rond twee schitterende cantates: The Chambered Nautilus (Amy Beach, internationale première!) en La Damoiselle élue (Debussy).

Lees meer over het programma en luister het concert terug

EVRF_HUV_05_WR.jpg