Holland Upper Voices (voorheen bekend als Filomena Women’s Choir) heeft zichzelf op de kaart gezet als uniek vocaal ensemble met de focus op het geweldige, maar veelal vergeten repertoire voor hoge stemmen. HUV is een ambitieus ensemble met een professionele, eigen sound. Het koor is gevestigd in Den Haag en bestaat uit 16 tot 20 alten en sopranen, met een flinke dosis muzikale ervaring en hoge vocale kwaliteit. Werken van vrouwelijke componisten hebben een belangrijke rol in het repertoire van HUV. Daarnaast is het koor van plan om in de toekomst meer samen te werken met componisten. Van de oprichting in 2018 tot en met 2021 stond Holland Upper Voices onder de muzikale leiding van Canadese koordirigent en bariton Drew Santini. Voor de komende twee projecten werkt HUV met twee projectdirigenten. 

Welkom bij Holland Upper Voices

Ons jongste project

Nieuws
 
Nieuw programma bekend! 
Het is even stil geweest maar we hebben de tijd goed gebruikt om een nieuwe dirigent te vinden en samen een nieuw concertprogramma samen te stellen. 
 
En dat is gelukt! Het is een spannende combinatie van (heel) oude muziek en moderne composities, met de liefde als rode draad: In Praise of Love.  
 
Na het vertrek van onze dirigent van het eerste uur Drew Santini gaan we voor de komende twee projecten met twee verschillende dirigenten werken. 
De kaartverkoop start ook binnenkort, dus hou onze website en socials in de gaten 
 

Zingen met HUV? 

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar we horen graag als je belangstelling hebt. 

Meld je alvast aan voor toekomstige audities met een mailtje naar hollanduppervoices@gmail.com. 

EVRF_HUV_05_WR.jpg

In Praise of Love

Een gloednieuw programma en een gloednieuwe dirigent. Holland Upper Voices presenteert dit najaar onder leiding van Johannes Gierl een spannend programma met oude en moderne composities rond het thema der thema's: de liefde. Met muziek van vrouwelijke componisten van het eerste uur, 20ste eeuwse Scandinavische componisten en veel oude bekenden zoals Monteverdi, Clemens non Papa en Luca Marenzio.  

Lees meer over het programma en zet de concertdata alvast in uw agenda.