top of page
  • Foto van schrijverFilomena

Take care and stay healthy

Bijgewerkt op: 4 okt. 2020

Na een halfjaar stilte in de Filomena-gangen zijn we dolblij dat we weer samen mogen zingen. Natuurlijk met zorg voor elkaar en aandacht voor de regels tijdens de repetitie. Afstand houden - voor, tijdens en na het zingen -, de ramen wagenwijd open en niet brullen. Dat deden we eigenlijk al nooit... Zuurstof voor de ziel: dat is samen muziek maken. Dus we voelen ons gezonder dan ooit.


Voor ons geëerd publiek tijdens de concerten willen we het ook zo veilig en gezellig mogelijk maken. Fijn als iedereen die wil komen zoveel mogelijk vooraf de kaarten bestelt: via de Filomena-zangeressen of via onze website. We registreren alle e-mailadressen en vragen u aan de deur of u (en eventuele huisgenoten) gezond bent.


En u krijgt bij het concert een VIP-behandeling: we begeleiden u en uw gezelschap naar speciaal gereserveerde plaatsen en na afloop krijgt u ook een uitgeleide. Wel zo gezellig. Verder broeden we nog op wat speciale huisregels om iedereen een zo gezond mogelijk concert te geven: voor hart en ziel én lijf.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page